Bokskogen

Förra helgen bestämde vi oss för att promenera till bokskogen i vid Hallandsgränsen, platsen där vi förlovade oss. Det är så himla fint där, speciellt nu när bokarna precis slagit ut och skapar ett ljusgrönt ljus i skogen. Vi brukar grilla och ha picknick där, precis vid vattnet. Tyvärr var vi lite väl optimistiska med tiden och hann inte ända fram utan Benjamins föräldrar plockade upp oss. Men det var lika mysigt det, en spontan grillkväll i solen. 
 
Idag har vi varit lediga tillsammans. Det har nästan varit 30 grader varmt här i Sätila, galet i maj. Så vi tog vårat pick och pack och promenerade ner till stranden där vi bor vid lygnern. Lygnern är en stor sjö och brukar vara kall så vi hade inga större förhoppningar på att bada. Men vips så hade vi hoppat i plurret, och det var faktiskt inte alls så kallt. Det gick till och med att simma runt! Jösses vad jag älskar att bada, det känns verkligen som att sommaren har kommit till västkusten nu.
 
Nu ska vi på träningsdejt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Postat av: Life of Johanna

Vackra bilder

2014-05-23 @ 17:32:54
URL: http://lifeofjohanna.se

Lämna en liten kommentar här ♡

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar här:





22 år gammal, förlovad, sjuksköterskestudent, norrlänning. Lever livet tillsammans med mannen i mitt liv på landet utanför Göteborg. Tycker mycket om att umgås, träna, skratta, pyssla och allt som är prickigt, pastelligt och lantligt.